Vinduespolering

Vinduespolering af firma med +20 års erfaring

Står du og mangler et professionelt firma, der tilbyder vinduespolering til erhverv? Så er Reumert Rengøring det oplagte valg. Vi har over 20 års erfaring med Ejendomsservice og vinduespolering for virksomheder i Storkøbenhavn. Vi sætter en stor ære i at polere vinduer til vores kunders store tilfredsstillelse – og til en billig pris.

Vinduespudser udfører grundig vinduespolering af alle bygninger

Hos os er kvalitet en mærkesag. Vi tager os derfor af alle vinduer og anvender midler, der er miljøvenlige. Vi har erfaring med vinduespolering af alle vinduestyper – uanset om det er en lille bygning med få vinduer eller en stor erhvervsbygning med mange vinduer.

Der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille. Vi har samme gode indstilling til alle vores kunder, og gør ikke forskel på hverken kvalitet eller service. Har du interesse i en fast aftale, er vi yderst imødekommende i forhold til dine behov og ønsker – uanset hvor ofte du har brug for vinduespudsning.

Kontakt os for et godt tilbud på vinduespolering

Men hvad koster vinduespudsning? Og kan man lave en fast, ugentlig aftale? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål ang. priser eller ydelser. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig samt give et godt tilbud.

Ring til os og hør mere på telefon: 20 93 66 76 eller skriv til e-mail: kr@reumertren.dk. Så skal vi nok hjælpe dig, så du kan bruge tiden på noget andet end vinduespolering. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send os en besked

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.