Trappevask

Trappevask, når det passer dig

​Har du brug for en, der kan hjælpe dig med at holde trapperne rene? Hos Reumert Rengøring kan vi tilbyde dig trappevask. Vi har base i Valby, men vi kører gerne til Storkøbenhavn for at klare trappevasken hos dig.

Vi går meget op i at kunne tilbyde dig trappevask. Vi står derfor klar, når det passer dig. Vi har fokus på effektive løsninger, hvor kvaliteten er i top. Du kan derfor forvente et flot og rent resultat, når vi har klaret trappevasken for dig.

For at sikre en grundig og effektiv trappevask bruger vi støvsugere, der effektivt opsamler støv og snavs. Vi er trænet til at sikre, at støvet ikke spredes andre steder end ned i støvsugeren, hvilket bidrager til et rent og sundt miljø i din trappeopgang. Med vores fokus på brug af støvsugere kan du være sikker på, at din trappevask udføres med omhu og præcision.

Få en kundetilpasset løsning

Når du benytter dig af vores trappevaskservice eller Ejendomsservice, kan vi tilpasse en løsning specielt til dig. Vi er forholdsvist fleksible. Vi er derfor klar på at løse opgaven efter dit ønske. Det betyder også, at du kan lave aftaler med os, hvor vi kommer inden for et bestemt interval og klarer trappevasken for dig. Vi er til stede, når du har brug for skinnende, rene trapper. 

Hvad koster en trappevask?

Prisen for trappevask kan variere. Det afhænger selvfølgelig af, hvor mange trapper der er tale om. Derudover afhænger det også af, om du ønsker at lave en fast aftale, eller der er tale om et enkeltstående tilfælde. Vi har dog gode priser, så du forholdsvist billigt kan slippe uden om trappevaskstjansen.

Lad os hjælpe dig med at få rene trapper

Vi kan hjælpe dig med at holde trapperne pæne og rene, når du har behov for det. Vi klarer trappevasken med effektivitet og kvalitet for øje. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med trappevask.

Kontakt os på telefon 20 93 66 76 eller skriv til os på kr@reumertren.dk.

Send os en besked

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.