Kontorrengøring

Kontorrengøring i høj kvalitet med mere end 20 års erfaring

​Har du brug for hjælp til kontorrengøring? I så fald er du kommet til helt rette sted, da vi hos Reumert Rengøring er eksperter, når det kommer til erhvervsrengøring. Vores rengøringsfirma er beliggende i Valby, men vi har ligeledes mange kunder fra Storkøbenhavn.

Vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere gør alt for at servicere dig bedst muligt, og derudover sørger de for at være yderst servicemindede, fleksible og omhyggelige. Vi har desuden mere end 20 års erfaring inden for branchen, hvorfor du er garanteret et resultat af høj kvalitet hver eneste gang.

Vi udfører alle typer opgaver inden for kontorrengøring

Vi er altså eksperter, når det kommer til erhvervsrengøring, og vi vil blandt andet kunne være behjælpelige med:

Har din virksomhed således behov for hjælp til en eller flere af ovenstående punkter, er vi de helt rette at tage kontakt til. Vi tilbyder nemlig kompetent erhvervsrengøring, og derudover kan du hos os få en skræddersyet aftale, så din virksomhed altid ser ud præcis, som du ønsker.

Vi kan enten komme hver dag, eller vi kan aftale, at vi kommer en eller flere gange om ugen. Fordelen ved at investere i en professionel rengøringsløsning er, at det giver et bedre indeklima, hvilket mindsker risikoen markant for både hovedpine og støvallergi

Ring, eller skriv i dag for et godt tilbud

Skal du bruge et rengøringsfirma til rengøring af kontor, vil vi uden tvivl kunne være behjælpelige, og så gør vi det endda til en billig pris. Har du lyst til at høre mere om, hvad vi vil kunne være behjælpelige med, når det kommer til kontorrengøring, eller vil du vide mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 20 93 66 76 eller ved at skrive til os på e-mail kr@reumertren.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

Send os en besked

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.