​Kun ét opkald væk

Mere end 20 års erfaring​

Rent hver eneste gang​

Vinduespolering af firma med +20 års erfaring

Står du og mangler et professionelt firma, der tilbyder vinduespolering til erhverv? Så er Reumert Rengøring det oplagte valg. Vi har over 20 års erfaring med Ejendomsservice og vinduespolering for virksomheder i bl.a. Valby, Rødovre, Hvidovre, Glostrup og andre nærliggende områder. Vi sætter en stor ære i at polere vinduer til vores kunders store tilfredsstillelse – og til en billig pris.

Vinduespudser udfører grundig vinduespolering af alle bygninger

Hos os er kvalitet en mærkesag. Vi tager os derfor af alle vinduer og anvender midler, der er miljøvenlige. Vi har erfaring med vinduespolering af alle vinduestyper – uanset om det er en lille bygning med få vinduer eller en stor erhvervsbygning med mange vinduer.

Der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille. Vi har samme gode indstilling til alle vores kunder, og gør ikke forskel på hverken kvalitet eller service. Har du interesse i en fast aftale, er vi yderst imødekommende i forhold til dine behov og ønsker – uanset hvor ofte du har brug for vinduespudsning.

Kontakt os for et godt tilbud på vinduespolering

Men hvad koster vinduespudsning? Og kan man lave en fast, ugentlig aftale? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål ang. priser eller ydelser. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig samt give et godt tilbud.

Ring til os og hør mere på telefon: 20 93 66 76 eller skriv til e-mail: kr@reumertren.dk. Så skal vi nok hjælpe dig, så du kan bruge tiden på noget andet end vinduespolering. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi tilbyder også følgende services hos Reumert Rengøring

​Ring på telefon:

20 93 66 76

- eller send os en E-mail med din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på​ Facebook

Mød os på Facebook​

Kontakt os

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon ikon  20 93 66 76

Firmaoplysninger

Reumert Rengøring

Hjalmar Bergstrøms Vej 14 1
2500 Valby

CVR:38542672