​Kun ét opkald væk

Mere end 20 års erfaring​

Rent hver eneste gang​

Trappevask, når det passer dig

​Har du brug for en, der kan hjælpe dig med at holde trapperne rene? Hos Reumert Rengøring kan vi tilbyde dig trappevask. Vi har base i Valby, men vi kører gerne både til Rødovre, Glostrup og Hvidovre for at klare trappevasken hos dig.

Vi går meget op i at kunne tilbyde dig trappevask. Vi står derfor klar, når det passer dig. Vi har fokus på effektive løsninger, hvor kvaliteten er i top. Du kan derfor forvente et flot og rent resultat, når vi har klaret trappevasken for dig.

Få en kundetilpasset løsning

Når du benytter dig af vores trappevaskservice eller Ejendomsservice, kan vi tilpasse en løsning specielt til dig. Vi er forholdsvist fleksible. Vi er derfor klar på at løse opgaven efter dit ønske. Det betyder også, at du kan lave aftaler med os, hvor vi kommer inden for et bestemt interval og klarer trappevasken for dig. Vi er til stede, når du har brug for skinnende, rene trapper. 

Hvad koster en trappevask?

Prisen for trappevask kan variere. Det afhænger selvfølgelig af, hvor mange trapper der er tale om. Derudover afhænger det også af, om du ønsker at lave en fast aftale, eller der er tale om et enkeltstående tilfælde. Vi har dog gode priser, så du forholdsvist billigt kan slippe uden om trappevaskstjansen.

Lad os hjælpe dig med at få rene trapper

Vi kan hjælpe dig med at holde trapperne pæne og rene, når du har behov for det. Vi klarer trappevasken med effektivitet og kvalitet for øje. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med trappevask.

Kontakt os på telefon 20 93 66 76 eller skriv til os på kr@reumertren.dk

​Ring på telefon:

20 93 66 76

- eller send os en E-mail med din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på​ Facebook

Mød os på Facebook​

Kontakt os

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon ikon  20 93 66 76

Firmaoplysninger

Reumert Rengøring

Hjalmar Bergstrøms Vej 14 1
2500 Valby

CVR:38542672